Probeer wat onderzoek te doen voordat u naar een breiwinkel gaat. Allereerst moet je wat onderzoek doen naar patronen voor breien en mutsen, en de voor- en nadelen van elk. Om het breipatroon te bepalen, moet u alle mogelijke stijlen van verschillende fabrieken, garenhuizen enz. leren kennen. Dit zal u toelaten om een ​​dieper inzicht te krijgen in hoe de patronen worden gemaakt. Om de breipatronen effectief te gebruiken, moet u vertrouwd raken met de belangrijke vingertechnieken die uw patronen duurzamer maken en die u zullen helpen om het ontwerp en de steken vast te zetten zonder dat er krassen op de stof komen. Deze bovengenoemde technieken worden voornamelijk gebruikt voor mesh- en gebreide stoffen.

Een van de meest gemaakte fouten bij gebreide stoffen is het wassen ervan. Wees extra voorzichtig tijdens het wassen van al je petten, sokken en gebreide kledingstukken. Je kunt ook koud water gebruiken op je gebreide kleding. Als je de sokken niet kunt wassen, kun je ze een paar minuten laten weken. Vanwege de temperatuur van het huis moet u alleen warm water gebruiken, zodat het item goed kan worden schoongemaakt.

Als u op zoek bent naar breistoffen van hoge kwaliteit voor een lagere prijs, dan is het mogelijk om uw pet- en gebreide armmaten te krijgen bij Tailor des Chartiat, dat een mooie selectie breigoed verkoopt. Deze fabrikant van elastische stoffen kan u waarschijnlijk leveren wat u nodig heeft tegen een aantrekkelijke prijs. Veel vrouwen en mannen, die thuis of in het bedrijfsleven werken, willen Capri-broeken, herentruien of -jacks, hun loungebroeken of -pakken, hun sportjassen, korte broeken dragen. Dit zorgt ervoor dat ze er op hun best uitzien en dat ze graag hun favoriete katoenen kleding dragen. Tailor-stijlen zijn overal verkrijgbaar in verschillende kleuren, met de conventionele kastanjebruin, kastanjebruin met iriserende gestreepte bies, of zelfs zwart of wit. Veel mannen geven de voorkeur aan een meer "formeel" zwart overhemd, perfect voorjas met een kraag. Andere mannen geven de voorkeur aan een halsband met een contrasterende kleur, zoals wit, zwart, beige of zilver. Maar de meeste mannen geven de voorkeur aan een effen halslijn. Dit identificeert hen als een professional, en zorgt voor een meer " succesverrassing uit 1959".

Veel breistoffen zoals mutsen, kasjmier of eenvoudige elastische stoffen die in herenjassen voor heren worden gebruikt, hebben de neiging om weg te waaien als ze worden gewassen. Om een ​​dergelijke situatie te voorkomen, dient u deze eenvoudige richtlijnen te volgen die het gevreesde "down and down"-fenomeen zullen voorkomen.

Kleuren die speciale zorg vereisen, moeten altijd worden gewassen met 20% overvloedig water.

Een koelcyclus wordt aanbevolen voor kledingstukken die meer een breipatroon hebben.

ziekteverwekkers zoals binSE wave zullen kleding niet beschadigen.

Gebruik voor kledingstukken die dunner of dunner zijn aan de onderkant een temperatuur tussen 19-23 graden Celsius.

Trek de kledingstukken altijd uit in het koudste deel van de kamer, zowel in de peuterkamer als bij de volwassenen. Door deze eenvoudige richtlijnen te volgen, kunt u uw persoonlijke bezittingen beschermen, evenals de modieuze truien die u hebt gekocht. Was aan het einde van het bezoek je hele assortiment kledingstukken apart, zodat er geen vuil of vlekken in komen, en strijk ze vervolgens gelijk. Veel producten die je vindt zijn gemaakt van katoen.