Luchtfotografie Van Bruin Betonnen Gebouw

Switch-Whirl-air: Whirlpool – Wat is whirlpool precies? Is het een klein apparaat dat eind jaren vijftig op de markt werd gebracht? Betekent het dat whirlpool een vorm van airconditioning is, maar niet noodzakelijkerwijs luchtkoeler? Zonder de ontdekking van de koelkasten zouden we geen luchtkoeler hebben. Het is een apparaat om te koelen. Moderne airconditioners van Whirlpool zijn geavanceerder. Ze hebben twee koelmethodes – de verdamper- en de condensatormethode. De verdamper methode wordt aangedreven door een verwarmingselement. Het koelmiddel wordt naar de compressor gepompt en door een buitenluchtkracht geforceerd. De condensorlucht wordt geforceerd door een direct verwarmingssysteem. Er zijn verschillende blazers, een thermostaat en de mogelijkheid om de Tem niet-omkeerbare-koeling-stand te regelen. Tegenwoordig zijn er zelfs elektrische drogers die geen luchtkanalen nodig hebben en die u veel geld besparen.

Het elektrische aspect

Alle airconditioners van Whirlpool gebruiken ofwel elektriciteit ofwel brandstof om de lucht binnen te krijgen. In de koelmodus stoppen ze elektrische energie in het systeem via de condensorventilator en het koelmiddel. In de verwarmingsmodus brengen ze brandstof in het systeem via de diffuser- kort; de condensor en de blower dwingen warme lucht door de luchtkanalen. De elektrische energie die wordt gebruikt om de elektrische ventilatoren aan te drijven, houdt de units geïsoleerd en zorgt voor een gelijkmatige warmte. De meeste airconditioning units op de huidige markt zijn zeer energie-efficiënt. Dit betekent dat ze weinig energie verbruiken en toch een goede koeling en verwarming leveren.

De luchtkanalen

Als de lucht naar binnen gaat, zet hij uit. Er ontstaat veel stof en de ventilator duwt dat stof over de verwarmings- of koelingsspiralen. Zodra dit gebeurt, worden ze bedekt met een laagje vocht. Ze hopen zich op en vervolgens ontdoet de unit zich ervan. De condensor of verdamper spoelen, een compressor, en een ventilator is allemaal gerelateerd aan de werking van de airconditioner. De ventilatoren van de verdampercollector bewegen de lucht door de verdampingsspiralen.  Airco installateur

De condensorventilatoren, een ander onderdeel, houden het mengsel van water en koelmiddel vloeibaar – deze werken samen om de verdamperspoel koel te houden. De luchtstroom door de verdamperspoel wordt afgekoeld wanneer het koelmiddel in de lucht verdampt. Dit verdampte koelmiddel gaat vervolgens door het expansieventiel van de unit, waardoor de ruimte wordt afgekoeld. De koelende aërosol komt dan vrij, en zo worden door de verdamperspoel koelchemicaliën in de lucht gemengd om het koeleffect te versterken. Airconditioners kunnen ook worden aangedreven door vrijwel elke elektrische generator, maar meestal wordt 10 of 20 volt elektriciteit gebruikt om het koelmiddel aan te maken. Airconditioners die gebruik maken van elektrische energie moeten dicht bij het elektrische paneel staan. In tegenstelling tot de gaskachel vereist de airconditioner niet dat de machine en de slangen in de buurt van het elektrische paneel zijn. Er zijn airconditioners die kunnen worden bediend met minimale elektrische toevoer.

Nieuwkomers in Whirlpool airconditioning units komen nu met een afstandsbediening functie die het mogelijk maakt om hun ingestelde temperatuur te handhaven met slechts een druk op de knop. Deze afstandsbediening, samen met verschillende installatietypes worden nu door meer kopers overwogen. Veel airconditioningunits kunnen uw energierekening op de universiteit met vijftien tot twintig procent omlaag brengen. Dit zou genoeg moeten zijn om u in de stemming te brengen om te overwegen er een aan te schaffen. Of het nu gaat om een goede airconditioning voor een kamer, of door een keuken, waarom niet krijgen een. Onthoud: "Je volgende zet is gebaseerd op het concept van Breakers Naturalwind"